MIŠLJENJA STRUČNJAKA

O Ekovel Step Correct podešavajućim ortopedskim ulošcima za korekciju stopala koji, čuvajući čovekov kičmeni stub od deformisanja, čuvaju i zdravlje, i stručnjaci su rekli svoju reč, što je bio uslov da patent bude legalizovan.

I DALJE SMO VAM ZAHVALNI NA PODRŠCI.

"Mišljenja smo da, do sada, ovakvo praktično rešenje nije viđeno u praksi i smatramo da bi trebalo da nađe primenu u svakodnevnoj prevenciji ravnog stopala."
prof. dr. Radoje Radulović & dr. M. Hidić
Zavod za ortopedsku protetiku Beograda
"Uložak je veoma podoban za korišćenje obzirom na jednostavnost primene i mogućnost korekcije visine svoda do granice fiziologije, bezbolnosti i korigovanja prema dečijem stopalu."
Primarijus dr. Bogoljub Filipović
Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije
"Ponuđene uloške mogu koristiti svi pacijenti, počev od uzrasta od tri godine. Obzirom da oba stopala nisu uvek istog stepena spuštenosti svoda, korekcija je uvek adekvatno moguća. Ulošci mogu da se koriste istovremeno u različitim vrstama i oblicima cipela, podešavanjem svoda koje se lako izvodi i prilagođava i obući i osloncu."
prof. dr Lazar Stojanović
Univerzitetska dečija klinika
doktor

Zahvaljujući ocenama stručnjaka i nadležnih institucija, Ekovel Step Correct ulošci našli su svoj put do hiljada korisnika i pomogli im da zdravije hodaju kroz život.

© Copyright: Ekovel 2020

© Copyright: Ekovel 2018