Kako da se rešite bolova u predelu kičme, kolena i stopala, bezbolno i jednostavno, uz pomoć Ekovel ortopedskih uložaka za ravna stopala koji su pomogli hiljadama ljudi do sada?

Da li Vas muče neki od ovih bolova? Ukoliko Vam se dešava da se budite sa bolovima u leđima, ili da nakon kraće šetnje osećate bolove u stopalima i kolenima, onda pročitajte ovaj tekst do kraja. Ovi bolovi mogu izazivati velike probleme, ali za njih postoji rešenje.

Ekovel Step Correct podešavajući ortopedski ulošci su zapravo proteza za Vaša stopala, koja postepeno i bezbolno podiže svodove ravnih i spuštenih stopala, uspostavlja ispravnu statiku skeleta i time sprečava bolove u predelu kičme, kukova i nogu.

Ekovel ortopedski ulošci su izum profesora Velimira Grujičića, člana Srpske akademije izumitelja i naučnika. Ovi ulošci su patent za koji je dobio najviše priznanja na domaćim i međunarodnim smotrama pronalazača.

ekovel ulozak
medalje

Sve nagrade i priznanja možete videti ovde.

Ukoliko želite da se rešite ovih tegoba uz našu pomoć – popunite formu i poklanjamo Vam kupon kod 10% popusta na Ekovel uloške!

Čuvaćemo Vaš kupon 7 dana od kada dobijete poruku. Nakon toga kupon više neće važiti.

Zašto treba da koristite Ekovel uloške?

✅ Sprečavaju deformacije stopala, kolena, kukova, kičmenog stuba kod dece i odraslih

Sprečavaju bolove u čukljevima, njihov rast i krivljenje palca

Sprečavaju bolove u venama, mišićima i tetivama nogu i stopala

Ispravljaju Ahilove tetive i “X” noge kod dece

✅ Rasterećuju tačke oslonca stopala, čime se sprečavaju bolovi i tegobe u predelu prstiju i predelu pete (trn u peti, bolna peta)

✅ Smanjuju zamor pri dužem stajanju i hodanju

✅ Uspostavljaju bolju perifernu cirkulaciju krvi u nogama i stopalima, smanjuju hladnoću i trnjenje stopala

skica stopala
ekovel ulozak nacrt

Po čemu su posebni?

Od sličnih ortopedskih pomagala razlikuju se u jednom bitnom detalju: na sredini uloška, u delu zaduženom za podršku unutrašnjem uzdužnom svodu stopala, nalazi se veoma precizan mehanizam kojim se podešava visina uloška. Mehanizam se periodično podešava, čime se postepeno povećava visina uložaka u desetim delovima milimetra.

Podešavanje se vrši svakih 5 do 10 dana sve do konačnog cilja: podizanja svoda stopala na adekvatnu koretkivnu visinu. Vreme korekcije stopala traje od šest do dvanaest meseci, a olakšanje se oseća već od prvog dana korišćenja uložaka.

Garancija traje 6 meseci!

Ukoliko dođe do bilo kakve nepravilnostima na Vašim Ekovel ulošcima mi ćemo uraditi servis i otkloniti kvar. Time obezbeđujemo da naši korisnici budu sigurni u našu posvećenost.

Utisci naših korisnika

Ne osećam umor. Mogu da stojim satima. Ispravila sam kičmu, brže i lakše hodam. Izuzetno sam zadovoljna, osećam se kao balerina.​
Monja Preradović


Imao sam velikih problema zbog bola u petama. Nošenjem Ekovelovih uložaka bol je nestao. Hodam sa lakoćom. Vrlo sam zadovoljan učinjenom uslugom.​
Gradimir Nenadović

Moj sin nosi uloške već tri godine i ima ogromnog poboljšanja i napretka, tako da, što se tiče Vašeg proizvoda i metode – sve pohvale. Preporuka za svakoga.
Milan Vasić

Pre terapije sam imao bolove u listovima, petama i leđima. Nisam mogao dugo da hodam i brzo bih se umarao. Kada sam uloške počeo da koristim ovi simptomi su nakon 15-ak dana nestali. Sada se bolje osećam.
Nemanja Stolica

Šta sve dobijate od nas?

Kako bismo bili sigurni da ćete rešiti problem koji imate, naša usluga se sastoji iz nekoliko koraka koji će osigurati da možemo da Vam pomognemo:

  1. Besplatan pregled i konsultacije u Ekovel centru – stručni tim fizioterapeuta i fizijatara u našem centru će obaviti besplatan pregled i posavetovaće Vas kako da rešite problem.

     

  2. Ekovel ulošci po meri Vašeg stopala – nakon uzimanja mera stopala i određivanja preciznog nivoa spuštenosti svodova, potrebno je manje od 10 minuta da podesimo uloške po Vašoj meri.

     

  3. Garancija od 6 meseci za mehaničke kvarove – kako biste bili sigurni, svaki mehanički kvar koji se dogodi u prvih 6 meseci, mi ćemo besplatno popraviti u našem centru.

     

  4. 2 godine besplatne kontrole, prilagođavanja terapije i praćenja rezultata  u Ekovel centrima.

Ukoliko želite da se rešite ovih tegoba uz našu pomoć – popunite formu i poklanjamo Vam kupon kod 10% popusta na Ekovel uloške!

Čuvaćemo Vaš kupon 7 dana od kada dobijete poruku. Nakon toga kupon više neće važiti.